Esdeveniments esportius

Esdeveniments esportius

A Sports & Fun ens encanta i ens il·lusiona organitzar esdeveniments. Ja siguin d’una setmana o un sol dia. Organitzem esdeveniments esportius, d’oci o culturals per a clubs, escoles, federacions, institucions i particulars.

Competicions federades i amateurs, lligues empresarials, esdeveniments promocionals, jornades escolars esportives, festes de fi de curs, aniversaris…

Aquest son alguns exemples:

Torneig Internacional Femení

2019

2018

2017

2016

Des de l’any 2016, Sports & Fun i el Club de Tennis La Bisbal CE, organitzen el TORNEIG INTERNACIONAL DE TENNIS FEMENÍ SOLGIRONÉS durant la segona setmana de maig. 60 jugadores d’una vintena països diferents, arriben cada any a pistes de terra batuda del Club, que gràcies a l’esforç de l’organització i de més de 50 col·laboradors gaudeixen d’un aspecte immillorable. Gràcies a la feina de tot l’equip i de la confiança dels patrocinadors i institucions, el torneig, ha anat creixent any rere any. Actualment és el mes important de Catalunya i el segon de l’Estat Espanyol.

Trobades de Minitennis:

Les trobades de minitennis, iniciació i perfeccionament que organitza Sports & Fun, s’han convertit en tot un referent pels clubs de tennis gironins. És un esdeveniment obert a jugadors de tots els clubs que ens ajuden a potenciar el tennis base. Des d’un angle més participatiu que competitiu i gràcies al nostres monitors i ajudants, els nens i nenes des dels 3 als 10 anys es diverteixen a l’hora que aprenen normes, valors, tècnica i tàctica de joc.

Jornades Escolars Esportives:

Sports & Fun organitza les Jornades Esportives Escolars, obertes a tots els estudiats dels centres educatius de la nostra localitat. Uns 300 alumnes varen poder participar en l’última edició. Aquest és una activitat pensada per promoure l’activitat física i donar a conèixer l’esport del tennis d’una forma divertida i formativa.

Et podem ajudar?

Contacte amb nosaltres i t’ajudarem el més aviat possible.

Informació de contacte