Gestió esportiva

gestio esportiva nou

Oferim la gestió a totes aquelles entitats esportives que vulguin que la seva escola base i/o de competició es dirigeixin d´una manera professionalitzada. La nostra empresa aporta una estructura adaptada a les necessitats de l’escola i unes metodologies d’ensenyança pròpies, adequades a cada esport.

A Sports & Fun treballem diferents esports però el tennis és l’esport que portem a l’ADN. L’any 2011 vàrem començar el projecte de la nostra  escola de tennis del Club de Tennis la Bisbal Centre Esportiu. L’escola que partia amb 70 alumnes, en té actualment 150.

Filosofia

Escola base

IMG_2222

A l’Escola Base dels nostres clubs intentem potenciar el desenvolupament de les qualitats físiques dels nens / es a traves de jocs i activitats lúdiques.

També fomentem l’adquisició de valors i creixement personal vinculant l’esport amb la formació en global dels nostres alumnes

La nostra escola de base està dissenyada per entrenar tant a principiants com a jugadors avançats que desitgin millorar el seu joc, per a això oferim programes de diferents nivells amb un sistema progressiu que faci que els alumnes aprenguin i millorin d’una manera eficient i d’acord als seus habilitats.

*La metodologia de la nostra escola base s’organitza segons les edats dels alumnes.

Minitennis – Des dels 3 fins als 6 anys

Els alumnes comencen a familiaritzar-se amb la raqueta, la pilota i la pista de tennis. Durant questa etapa fem especial èmfasi en què els nens es diverteixin mentre se’ls ensenya els primers conceptes de la tècnica dels cops del tennis.

Iniciació – Des dels 6 fins als 11 anys

Fomentem adquireixin la tècnica perfecte de cada cop bàsic: la dreta, el reves, les volees, la rematada i els serveis. Per a aquesta fi, hem creat un sistema de tres etapes per aconseguir la correcta mecanització de cada cop en diferents punts de la pista. A mesura que el nen/a progressa i mecanitza el cop correctament, l’alumne anirà desplaçant-se a punts de la pista més llunyans on es necessita més força per colpejar i una posició adequada de cames

Perfeccionament – Des dels 11 fins als 15 anys

Un cop adquirida la tècnica i mecanització perfecta de cada cop bàsic, és quan posem molt d’èmfasi en el treball de peus i mobilitat del nen/a per millorar els desplaçaments ràpids per la pista i el colpeix en situacions més complicades. Ensenyem els cops especials i també intentem fomentar un sistema tàctic de joc segons les habilitats i destreses de cada nen/a.

Escola d'adults

image1

Aquest programa està dirigit a adults, empreses, i/o familiars i amics d’aquestes, que vulguin de classes de tennis segons les necessitats del seu joc nivell. Les classes son de grups de 3 o de 4 jugadors/es i es treballa la tècnica i la tàctica però també gaudim d’una estona divertida i saludable.

Classes particulars

IMG_0008

Són classes de tennis d’una hora de durada per a totes les edats i qualsevol nivell, des bàsic fins avançat. Es poden gaudir durant tot l’any i es fan descomptes per volum d’hores.

Escola de competició

stage de tennis

Desenvolupar una tècnica brillant és l’objectiu primordial del programa de l’escola de competició. Juntament amb l’entrenament de l’aspecte mental i les últimes eines per a anàlisi de cops en vídeo, es desenvolupa una impecable base d’habilitats tècniques i un arsenal d’armes perquè cada jugador pugui utilitzar-les en els moments decisius d’un partit. Els entrenaments inclouen una supervisió detallada de com jugar punts i partits, on les tàctiques i estratègies són analitzades i després provades altra vegada en competició. Aquesta introducció gradual a la pressió i a les situacions de competició, desenvolupa en els jugadors/es experiència tècnica, habilitats tàctiques i la fortalesa mental requerida per ser millor jugador dia rere dia

A través d’exercicis únics i innovadors, enfocats a construir una base tècnica sòlida i un reguitzell de cops especials, els jugadors/es de l’escola arriben a nous nivells d’habilitats tennístiques i capacitats. Així, amb aquesta barreja d’entrenament personal i d’utilització de les últimes tecnologies enfocades a les facetes tècniques i tàctiques del joc, els entrenadors de Sports & Fun posseeixen una gran varietat d’eines d’ensenyament per portar els jugadors/es i les seves necessitats individuals d’aprenentatge . L’entrenament inclou exercicis orientats i específics.

Pàdel

IMG_2211

Classes en grup o particulars per a tots els nivells i edats d’una hora i d’hora i mitja. També es poden gaudir durant tot l’any i es fan descomptes per volum d’hores.

Et podem ajudar?

Contacte amb nosaltres i t’ajudarem el més aviat possible.

Informació de contacte

Entrenadors Sports&Fun

Equips de competició club tennis la bisbal

Benjamí Masculí
Aleví Femení
Aleví Masculí
Infantil Femení
Infantil Masculí
Cadet Femení
Cadet Masculí A
Cadet Masculí B
Junior Femení
Junior Masculí
Senior + 30
Senior +40
Senior +50
Pàdel A
Pàdel B