Gestió Esportiva

Oferim la gestió a totes aquelles entitats esportives que vulguin que la seva escola base i/o de competició es dirigeixin d’una manera professionalitzada. La nostra empresa aporta una estructura adaptada a les necessitats de l’escola i unes metodologies d’ensenyança pròpies, adequades a cada esport.

A Sports & Fun treballem diferents esports però el tennis és l’esport que portem a l’ADN. L’any 2011 vàrem començar el projecte de la nostra  escola de tennis del Club de Tennis la Bisbal Centre Esportiu. L’escola que partia amb 70 alumnes, en té actualment 150 dels quals en competeixen una cinquantena.

Modalitats d'entrenament

Escola base

A l’Escola Base dels nostres clubs intentem potenciar el desenvolupament de les qualitats físiques dels nens / es a traves de jocs i activitats lúdiques. Fomentem també l’adquisició de valors i creixement personal vinculant l’esport amb la formació en global dels nostres alumnes

La nostra escola de base està dissenyada per entrenar tant a principiants com a jugadors que desitgin millorar el seu joc, per a això oferim programes de diferents nivells amb un sistema progressiu que faci que els alumnes aprenguin i millorin d’una manera eficient i d’acord als seus habilitats.

*La metodologia de la nostra escola base s’organitza segons les edats dels alumnes.

Minitennis – Des dels 3 fins als 6 anys

Els alumnes comencen a familiaritzar-se amb la raqueta, la pilota i la pista de tennis. Durant aquesta etapa fem especial èmfasi en què els nens es diverteixin mentre se’ls ensenya els primers conceptes de la tècnica dels cops del tennis.

Iniciació – Des dels 6 fins als 11 anys

Fomentem l’adquisició la tècnica de cada cop bàsic: la dreta, el reves, les volees, la rematada i els serveis. Per a aquesta fi, hem creat un sistema de tres etapes per aconseguir la correcta mecanització de cada cop en diferents punts de la pista. A mesura que el nen/a progressa i mecanitza el cop correctament, l’alumne anirà desplaçant-se a punts de la pista més llunyans on es necessita més força per colpejar i una posició adequada de cames. 

Perfeccionament – Des dels 11 fins als 15 anys

Un cop adquirida la tècnica i mecanització perfecta de cada cop bàsic, és quan posem molt d’èmfasi en el treball de peus i mobilitat del nen/a per millorar els desplaçaments ràpids per la pista i el colpeix en situacions més complicades. Ensenyem els cops especials i també intentem fomentar un sistema tàctic de joc segons les habilitats i destreses de cada nen/a.

Desenvolupar una tècnica brillant és l’objectiu primordial del programa de l’escola de competició. Juntament amb l’entrenament de l’aspecte mental i tàctic i físic, es desenvolupa una base d’habilitats tècniques i un arsenal d’armes perquè cada jugador pugui utilitzar-les en els moments decisius de competició. Els entrenaments inclouen una supervisió detallada de com jugar punts i partits, on les tàctiques i estratègies són analitzades i després provades altra vegada en competició. Aquesta introducció gradual a la pressió i a les situacions de competició, desenvolupa en els jugadors/es experiència tècnica, habilitats tàctiques i la fortalesa mental requerida per ser millor jugador dia rere dia.

A través d’exercicis únics i innovadors, els entrenadors de Sports & Fun potencien una gran varietat d’eines d’ensenyament per portar els jugadors/es i les seves necessitats individuals d’aprenentatge .

Escola de competició

Desenvolupar una tècnica brillant és l’objectiu primordial del programa de l’escola de competició. Juntament amb l’entrenament de l’aspecte mental i les últimes eines per a anàlisi de cops en vídeo, es desenvolupa una impecable base d’habilitats tècniques i un arsenal d’armes perquè cada jugador pugui utilitzar-les en els moments decisius d’un partit. Els entrenaments inclouen una supervisió detallada de com jugar punts i partits, on les tàctiques i estratègies són analitzades i després provades altra vegada en competició. Aquesta introducció gradual a la pressió i a les situacions de competició, desenvolupa en els jugadors/es experiència tècnica, habilitats tàctiques i la fortalesa mental requerida per ser millor jugador dia rere dia

A través d’exercicis únics i innovadors, enfocats a construir una base tècnica sòlida i un reguitzell de cops especials, els jugadors/es de l’escola arriben a nous nivells d’habilitats tennístiques i capacitats. Així, amb aquesta barreja d’entrenament personal i d’utilització de les últimes tecnologies enfocades a les facetes tècniques i tàctiques del joc, els entrenadors de Sports & Fun posseeixen una gran varietat d’eines d’ensenyament per portar els jugadors/es i les seves necessitats individuals d’aprenentatge . L’entrenament inclou exercicis orientats i específics.

Escola d'adults

Aquest programa està dirigit a adults, empreses, i/o familiars. Les classes de tennis es desenvolupen segons les necessitats i nivel de cada jugador/a. Les sessions son de grups de 3 o de 4 jugadors/es i es treballa la tècnica i la tàctica però també gaudim d’una estona divertida i saludable.

Classes Particulars

Són classes personalitzades de tennis d’una hora de durada per a totes les edats i qualsevol nivell, des de bàsic fins avançat. Es poden gaudir durant tot l’any i es fan descomptes per volum d’hores.

Pàdel

Són classes personalitzades de tennis d’una hora de durada per a totes les edats i qualsevol nivell, des de bàsic fins avançat. Es poden gaudir durant tot l’any i es fan descomptes per volum d’hores.

Et podem ajudar?

Contacte amb nosaltres i t’ajudarem el més aviat possible.

Informació de contacte

Entrenadors Sports&Fun

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB 2006). Entrenadora de tennis des de l’any 2001 i en taques de direcció d‘escoles de tennis des de l’any 2009. Fundadora de Sports & Fun l’any 2011. Titulacions de directora esportiva, de monitora de tennis nacional i d’ àrbitre per la Federació Catalana de Tennis. Entrenadora de tennis al Coolhurst Lawn Tennis & Squash Club i Bromley Lawn Tennis Club de Londres els anys 2007 i 2008. Com a jugadora, campiona provincial de tennis els anys 1996, 1998 i 2000; sots-campiona els anys 1995, 1997 i 1999. Semifinalista de Catalunya i sots-campiona en dobles d’Espanya els anys 1996 i 1998 respectivament. Campiona provincial de pàdel l’any 2011.

Marta Sánchez
Directora i fundadora, Sports & Fun

Director tècnic escola de tennis i pàdel del CT la Bisbal CE des de l’any 2014. 32 anys com a professional en docència esportiva. 12 anys com a director de l’escola de tennis del CT Figueres, 4 anys com a responsable de competició al CT Roses i Empuriabrava. Titulat com director esportiu i com a monitor per la Federació Catalana de Tennis. Monitor de pàdel per la Federació Española de Pàdel, àrbitre nacional i RPT (nivells 1, 2, 3 i 4).

Topi Lluch
Director tècnic, Sports & Fun

Treballant a Sports & Fun com entrenador de tenis a l’escola base i competició, durant els anys 2015-2019 i actualment des de 2022. Grau superior de l’Activitat Física i l’Esport. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (EUSES).

José Luis Coronado Rueda
Entrenador, Sports & Fun

Estudiant de 4t any de filologia anglesa i de 1r d’Economia amb anglès a la Universitat Autònoma de Barcelona. Proficiency Certificate in English (Cambridge University). Entrenador des del 2015 i des del 2021 amb Sports and Fun. Entrenador de l’escola de tennis i competició.

Ricard Gordillo
Entrenador, Sports & Fun

Estudiant de segon curs del grau en Administració i direcció d’empreses a l’Universitat de Girona (UDG).
Ex jugadora del club. De manera professional ha estat monitora de diferents campus al llarg dels anys 2020 i 2022. Actualment entrenadora de l’escola de tennis per Sports & Fun durant el curs 2021 i el present 2022.

Paula Millan
Entrenadora, Sports & Fun
Sports & Fun, estem especialitzats en tot tipus de serveis esportius.
més de 13 anys d’experiència ens avalen.

SportsandFun,
la nostra experiència.

0

Alumnes

0

Esports diferents

0

anys experiència

0

Esport