Gestió esportiva

gestio esportiva nou

Oferim la gestió a totes aquelles entitats esportives que vulguin que la seva escola base i/o de competició es dirigeixin d´una manera professionalitzada. La nostra empresa aporta una estructura adaptada a les necessitats de l’escola i unes metodologies d’ensenyança pròpies, adequades a cada esport.

A Sports & Fun treballem diferents esports però el tennis és l’esport que portem a l’ADN. Actualment concentrem la major part dels nostres esforços a les escoles de tennis del Club de Tennis la Bisbal Centre Esportiu i al Club Poliesportiu Flaçà on ja fa 6 i 4 anys que hi fem activitat.

Filosofia

Escola base

IMG_2222

A l’Escola Base dels nostres clubs intentem potenciar el desenvolupament de les qualitats físiques dels nens / es a traves de jocs i activitats lúdiques.

També fomentem l’adquisició de valors i creixement personal vinculant l’esport amb la formació en global dels nostres alumnes

La nostra escola de base està dissenyada per entrenar tant a principiants com a jugadors avançats que desitgin millorar el seu joc, per a això oferim programes de diferents nivells amb un sistema progressiu que faci que els alumnes aprenguin i millorin d’una manera eficient i d’acord als seus habilitats.

*La metodologia de la nostra escola base s’organitza segons les edats dels alumnes.

Minitennis – Des dels 3 fins als 6 anys

Intentem que els nens / es comencin a familiaritzar-se amb la raqueta, la pilota i la pista de tennis. Durant aquesta etapa fem especial èmfasi en què els nens es diverteixin mentre se’ls ensenya els primers conceptes de la tècnica dels cops del tennis.

Iniciació – Des dels 6 fins als 12 anys

Intentem fomentar-que adquireixin la tècnica perfecte de cada cop: la dreta, el reves, les volees, la rematada i els serveis. Per a aquesta fi hem creat un sistema de tres etapes per a la correcta mecanització de cada cop en diferents punts de la pista (a mesura que el nen/a progressa i mecanitza el cop correctament se li ira desplaçant a punts de la pista més llunyans on es necessita més força per colpejar).

Perfeccionament – Des dels 12 fins als 15 anys

Un cop adquirida la tècnica i mecanització perfecta de cada cop, és quan posem molt d’èmfasi en el treball de peus i mobilitat del nen/a per millorar els desplaçaments ràpids per la pista i el colpeix en situacions més complicades. Ensenyem els cops especials i també intentem fomentar un sistema tàctic de joc segons les habilitats i destreses de cada nen/a.

Escola d'adults

image1

Aquest programa està dirigit a adults, empreses, i/o familiars i amics d’aquestes, que vulguin de classes de tennis segons les necessitats del seu joc nivell. Les classes son de grups de 3 o de 4 jugadors/es i es treballa la tècnica i la tàctica però també gaudim d’una estona divertida i saludable.

Classes particulars

IMG_0008

Són classes de tennis d’una hora de durada per a totes les edats i qualsevol nivell, des bàsic fins avançat. Es poden gaudir durant tot l’any i es fan descomptes per volum d’hores.

Escola de competició

stage de tennis

Desenvolupar una tècnica brillant és l’objectiu primordial del Programa de l’escola de competició. Juntament amb l’entrenament de l’aspecte mental i les últimes eines per a anàlisi de cops en vídeo, es desenvolupa una impecable base d’habilitats tècniques i un arsenal d’armes perquè cada jugador pugui utilitzar-les en els moments decisius d’un partit. Els entrenaments inclouen una supervisió detallada de com jugar punts i partits, on les tàctiques i estratègies són analitzades i després provades altra vegada en competició. Aquesta introducció gradual a la pressió i a les situacions de competició, desenvolupa en els jugadors/es experiència tècnica, habilitats tàctiques i la fortalesa mental requerida per ser millor jugador dia rere dia

A través d’uns exercicis únics i innovadors, variats d’una forma precisa, enfocats a construir una base tècnica sòlida i un reguitzell de cops especials, els jugadors/es de l’escola arriben a nous nivells d’habilitats tennístiques i capacitats. Així, amb aquesta barreja d’entrenament personal i d’utilització de les últimes tecnologies enfocades a les facetes tècniques i tàctiques del joc, els entrenadors de Sports & Fun posseeixen una gran varietat d’eines d’ensenyament per portar els jugadors/es i les seves necessitats individuals d’aprenentatge . L’entrenament inclou exercicis orientats i específics.

Pàdel

IMG_2211

Classes en grup o particulars per a tots els nivells i edats d’una hora i d’hora i mitja. També es poden gaudir durant tot l’any i es fan descomptes per volum d’hores.

Et podem ajudar?

Contacte amb nosaltres i t’ajudarem el més aviat possible.

Informació de contacte

Entrenadors Sports&Fun

Equips de competició club tennis la bisbal

Benjamí Masculí
Aleví Femení
Aleví Masculí
Infantil Femení
Infantil Masculí
Cadet Femení
Cadet Masculí A
Cadet Masculí B
Junior Femení
Junior Masculí
Senior + 30
Senior +40
Senior +50
Pàdel A
Pàdel B