Serveis extraescolars

docencia sportiva post

Amb l’objectiu de conciliar els horaris laborals amb els escolars, sense perdre de vista el component educatiu, socialitzador i lúdic que aquest procés ha de tenir per l’alumnat, Sports & Fun ofereix a les escoles (AMPA), l’organització i gestió d’aquests serveis. 

Serveis d'acollida - Ludoteca

crayons-1209804_1280

Des de Sports & Fun creiem que el servei d’acollida/ludoteca ha de tenir una gran càrrega d’activitat lúdica alhora que ha de reforçar l’aspecte educatiu. personalitat, dels infants, així com també l’espontaneïtat i la creativitat, convertint-se així en una de les activitats recreatives i educatives primordials. Mitjançant una metodologia atractiva i propera als nens/es, entenem que el servei d’acollida i ludoteca ha de ser un espai on l’infant gaudeixi del seu temps lliure (fora d’horari escolar) amb una gran oferta d’activitats lúdiques qualitativament diferents partint principalment dels centres d’interès de l’infant. Proposem activitats com: – Manualitats i tallers – Jocs dinàmics – Jocs esportius – Jocs lliures – Jocs tradicionals – Jocs de taula

Places mínimes: De 8 a 10 alumnes
Instal.lació: Sala polivalent
Edats: De 3 a 12 anys.
Sessions: Diàries (matí i/o tarda)

Esports Específics (Futbol, Bàsquet, Handbol,...)

IMG_5378

Volem introduir als participants en la pràctica d’aquests esports específics. Donarem conceptes tècnics i tàctics per desenvolupament en l’esport triat pel nen/a. A més, la pràctica esportiva ens permet potenciar un conjunt de valors i activitats molt importants en el desenvolupament de l’infant. Mitjançant els jocs escolars o la iniciació a la competició reglada s’ensenya als nens els valors que comporta l’esport en equip. L’activitat d’entrenar i jugar el dissabte al matí reforça molt l’ambient escolar i, a la vegada, la convivència familiar.

Iniciació à l'esport i psicomotrocitat

psico 1

Aquesta activitat té l’objectiu d’introduir als nens/es en diferents esports col·lectius, jocs populars i activitats esportives, amb el material adequat per a cada activitat. Es milloren aspectes com la coordinació i la lateralitat alhora que es potencien valors com la col·laboració, l’autoestima, la responsabilitat, l’autodomini, la constància, la tolerància, l’amistat… Es tracta, doncs d’activitats adreçades a potenciar el desenvolupament de les qualitats i habilitats bàsiques dels infants.

Activitats: Tennis – Futbol – Bàsquet – Volei – Hoquei – Handbol – Beisbol – Circuits – Racons – Jocs populars.
Edats: De 3 a 6 anys.

Amb el treball de la psicomotricitat es pretén contribuir a l’adquisició de les capacitats bàsiques que fan referència a la maduresa global dels infants, a nivell emocional, motriu, intel·lectual i social. Les sessions que es realitzen durant el trimestre es basen en el moviment corporal mitjançant jocs col·lectius. Amb aquests, els nens/es es relacionen entre ells en un espai lúdic, amb activitats que potencien la cooperació i fomenten la conciència de grup.

Instal.lacions: Pista – Sala – Gimnàs. Places mínimes de 8 a 10 alummnes.
Dies: A concretar per l’escola
Sessions: 1 – 2 per setmana

Tennis escolar

stage de tennis nou bon esperem

Des dels diferents clubs de tennis on Sports & Fun ja està implantat, i amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis, oferim d’una forma reglada la possibilitat de potenciar el tennis en horari lectiu, introduïnt aquest esport com a crèdit variable dins la programació d’Educació Física. A través de la FCT i del Consell Comarcal oferim diferents vies d’actuació a les escoles. L’AMPA és l’encarregada de contactar amb la direcció de l’escola per dur a terme aquestes activitats. Són totalment gratuïtes i estan destinades tant per a infants de primària com per a nens/es de secundària. Crèdits a l’escola en horari lectiu

Dos models d’actuació:

1. Destinat a nens/es: Mitjançant la Federació Catalana de Tennis i en horari d’Educació Física, els alumnes coneixeran els aspectes tècnics i pràctics d’aquest esport. Si es disposa d’un club proper a l’escola, es podrà realitzar una sessió en pista real com a cloenda dels crèdits.

2. Destinat a professors: A través del Consell Comarcal i la FCT es realitzen dues sessions:

– Formació d’Educadors Físics en el tennis perquè l’introdueixin al seu programa anual.
– Control i ajuda al professor en tot allò que està apllicant a les seves classes.

Diada del tennis a l’escola

El pati o la instal·lació esportiva de l’escola es convertiran en pistes de minitennis i circuits per on podran realitzar les sessions els diferents nens/es de l’escola. És un gran muntatge de material que permet a l’infant variar la dinàmica de les classes d’Educació Física i alhora gaudir i aprendre un esport. En acabar la jornada es pot convidar a fer una classe a pista real als alunmnes d’aquelles escoles que estiguin properes a algun dels nostres clubs.

Jornada de portes obertes

Aquesta activitat té l’objectiu d’apropar als alumnes a l’esport del tennis. Els infants podran gaudir d’una sessió en pista real i conèixer, mitjançant un ambient lúdic i un gran muntantge de material, quines són les bases inicials d’aquest esport.

Multiesport

IMG_5372

El Multiesport té com a objectiu donar a conèixer les característiques d’un gran ventall d’esports als alumnes elaborant seqüències d’ensenyament apropiades a les seves necessitats. S’organitzen programes específics segons les edats i els interesos dels infants tenint en compte els condicionaments de l’entorn.

Activitats: Tennis – Futbol – Bàsquet – Volei – Hoquei – handbol – Beisbol – Rugbi.
Instal.lacions: Pista o gimnàs. Places mínimes de 8 a 10 alummnes.
Edats: De 6 a 12 anys.
Dies: A concretar per l’escola.
Opcional: Competició als JJ.EE Possibilitat d’activitats d’esport escolar.

Expressió corporal (dansa i teatre)

IMG_6521

Amb aquestes activitats es vol potenciar destreses com la creativitat, la pèrdua de vergonya, el ritme, la interpretació, l’espontaneïtat… En un primer moment, els més petits treballen amb la seva pròpia escenificació o amb titelles de contes clàssics per, a poc a poc, començar a elaborar els seus propis guions. Es fa especial incidència en la conscienciació del llenguatge no verbal com a mitjà d’expressió. Per als no tan petits, hi ha activitats com malabars i circ. Els ritmes actuals aniran introduïnt als nens/es en el món de la dansa a partir de petites coreografies, arribant a fer-ne d’altres molt més elaborades o fins i tot es plantejarà la introducció als infants els balls més populars i d’actualitat.

Places mínimes: De 8 a 10 alumnes
Instal.lació: Sala – Gimnàs
Edats: De 3 a 12 anys.
Sessions: 1 – 2 per setmana.

Taller i manualitats

IMG_3776

Amb l’objectiu de potenciar les capacitats manipulatives, conjuntament amb la pròpia imaginació i creativitat dels alumnes, s’utilitzaran diferents materials i tècniques adaptades a cada grup d’edat (fang, pintura, grabat, punxat…).

Places mínimes: De 8 a 10 alumnes
Instal.lació: Aula
Edats: De 3 a 12 anys.
Sessions: 1 – 2 per setmana.

Tècniques d'estudi

child-865116_1920 (1)

Les classes de repàs són ideals per ajudar als nens/es amb dificultats d’aprenentatge, problemes escolars o d’adaptació social. Sota la supervisió dels nostres monitors, i en un ambient acollidor els infants aniran adquirint tècniques d’estudi i actituts positives davant dels nous reptes acadèmics. Les tècniques d’aprenentatge pretenen ajudar als alumnes a adquirir els hàbits i la metodologia adequada per a tenir èxit en els estudis. Això implica aprendre a planificar, regular i controlar, i també valorar els seus pensaments, amb l’objectiu d’optimitzar el rendiment.

Places mínimes: De 8 a 10 alumnes
Instal.lació: Aula
Edats: De 8 a 12 anys.
Sessions: 1 – 2 per setmana.

Et podem ajudar?

Contacte amb nosaltres i t’ajudarem el més aviat possible.

Informació de contacte