Stage de tennis

Stage de tennis

El stage de tennis d’estiu, és un programa intensiu per a jugadors i jugadores de competició i pre-competició. Millora el nivell tennístic i ajuda al desenvolupament personal combinant els entrenaments de tennisl’educació física específica de tennis tan a dins com a fora de la pista i les sortides o activitats especials setmanals.

Aquest programa ofereix als jugadors/es la possibilitat de venir al nostre centre per tal de gaudir del nostre sistema d’entrenament de la mateixa manera que perfeccionar diversos aspectes en el seu joc. Per a això comptaran amb un pla d’entrenament personalitzat que consisteix en 3 hores diàries de tennis i físic i 1 de piscina lliure vigilada.

Al tractar-se d’un entrenament intensiu i d’un volum d’hores considerable, els jugadors que passen varies setmanes dins aquest programa incrementen el seu nivell de forma exponencial. En definitiva, creiem que un estiu al stage equival a un any de treball dels programes anuals.

A cada jugador se li fa un estudi complet per tal d’identificar i treballar:

  • El seu estil de joc
  • Mobilitat en pista
  • Tècnica i tàctica
  • Força i potència explosiva
  • Resistència i flexibilitat
  • Educació física i mental
  • Joc real en competició

D’acord amb l’avaluació de l’estudi complet, la valoració del personal de Sports & Fun i les opinions del jugador/a i entrenadors responsables, establim un programa d’entrenament personalitzat i dirigit. Les classes son en grup però l’entrenament és personal. Així, fixem objectius a curt i llarg termini per guiar el desenvolupament del jugador/a

Per poder treballar tots aquest aspectes, exigim participar-hi un mínim de 3 setmanes. Tot i que recomanem fer-ne més sobretot amb jugadors infantils, cadets i juniors que competeixen.

Et podem ajudar?

Contacte amb nosaltres i t’ajudarem el més aviat possible.

Informació de contacte